Duizend vallende sterren: jouw leven, jouw creatie

Duizend vallende sterren: jouw leven, jouw creatie

Overkomen jou de dingen in je leven? Wil je gelukkiger zijn? Dit boek laat je zien dat je je eigen leven kunt creëren. Dat je elk moment nieuwe keuzes kunt maken waardoor je andere resultaten krijgt.

Het luisterboek 'Duizend vallende sterren' geeft je het perspectief een gelukkiger leven voor jezelf te creëren. 
Gelukkige mensen maken de wereld mooier! 

Heb je wel eens het gevoel dat het niet jouw leven is dat je aan het leiden bent? Besef je, dat je de hoge verwachtingen van een ander, de maatschappij en jezelf aan het managen bent? 

Met dit boek geeft de schrijfster je een aanreiking om dat te veranderen. Om het heft op eenvoudige wijze terug in je eigen handen te nemen. Wat je van jezelf nodig hebt is bewustwording, geloof, vertrouwen, actie, moed en de bereidheid om anders naar je leven 
en naar jezelf te kijken. 

In dit boek krijg je een half jaar uit het leven van de schrijfster als voorbeeld. Open en eerlijk. Alsof ze je vriendin is. Haar eigen leven creëren blijkt voor haar 
weggelegd en dus ook voor jou. Je kunt elk moment nieuwe keuzes maken. Het leven is allemachtig prachtig met alle mooie en minder mooie dingen. 

De schrijfster wenst je een leven toe dat jouw leven is. Jouw toneelstuk waarin jij de hoofdrol speelt en waarin jij de regisseur bent. Dit boek kan je een zetje geven of 
een duw. Het is maar wat jij wenst.

Over de auteur:

Herma Jonker is een enthousiaste, levenslustige, optimistische dame, moeder, extra-moeder, vriendin, oma, partner, schrijfster, ondernemer, rebalancer, trainer en coach. Wat haar uniek maakt is haar gedrevenheid in het behalen van resultaten in combinatie met het ervaren van geluk. Wat haar gelukkig maakt is anderen te leren dat die combinatie écht mogelijk is. Zowel zakelijk als privé.

Recensies:

Soms denk je dat je alleen bent in de dingen die je meemaakt, hier kom je erachter dat iedereen dit meemaakt. Het mooie is dat het een zo open en eerlijk geschreven boek is dat je meegevoerd wordt in de wereld van de schrijfster. Knap verwoord, altijd met het oog richting het positieve en altijd kijkend naar hoe je het goede eruit kunt halen. Ik vond het een heerlijkheid om te lezen, af en toe zeer ontroerend en ik werd meerdere malen diep geraakt. Het is een aanrader, die duizend vallende sterren vind ik daarom een geschenk uit de hemel. Als je Herma als trainster en coach kent en weet dat ze met ziel & zakelijkheid haar trainingen vormgeeft zul je veel herkenningspunten tegenkomen. Ik kan je dit boek van harte aanbevelen. 

Door toeval kreeg ik het boek in mijn bezit. Het is uit het hart geschreven, op een eerlijke wijze. 
De schrijfster neemt je mee op een reis die voor een deel werkelijkheid en voor een deel fictie is en maakt je ondertussen deelgenoot van haar geluk en inzichten. Ook de valkuilen waar ze in trapt schuwt ze niet. 
Ik heb het boek in korte tijd uitgelezen en dat zegt voor mij genoeg. 

Een fijn boek waarin je blijft lezen. 
Door de openhartigheid van de schrijfster ga je als vanzelfsprekend nadenken over hoe je zelf leeft. Wat gaat fijn en wat zou ik anders willen? Het nodigt je uit om daar eerlijk en oprecht naar te kijken. 

Raar, eng je duikt iemands leven in. Wat ga ik allemaal lezen? Al snel ben ik verdiept. De manier van schrijven vind ik fijn. Het heeft mijn interesse gewekt. Het zit me aan het denken. Wat een bijzonder mooi boek. 

Geweldig boek. Leest ook makkelijk weg voor de jongere lezers. Boek bleef bij mij lang in mijn gedachten hangen en heb er persoonlijk veel aan gehad. 

Mooi geschreven, ik zat er direct helemaal in! Heel herkenbaar, menselijk geschreven. Leerzaam ook!